Praktijk

Een warm welkom bij Vandaar voor mediumschap en ontwikkeling in Barendrecht

Vandaar is de naam van mijn bedrijf waarin ik met heel veel plezier werk. Het is fijn om je intuïtief te kunnen ontwikkelen en het op een laagdrempelige manier toe te laten en te ervaren.

De weg in het leven is voor iedereen, op zijn of haar eigen manier. Ik geloof dat het bewust leren omgaan met je intuïtie je dichter bij jezelf brengt.

Als medium ben ik getraind om de energie van iemand aan te voelen en te omschrijven. 

U bent welkom in mijn praktijk waar ik mijn consulten, healing en intuïtieve energie behandelingen met o.a. edelstenen en klankschalen geef, maar ook voor een helder gesprek.

Voel je welkom! voor het boeken van een persoonlijk consult of bezoek mijn edelstenen winkel in Barendrecht.

Liefs Kitty Boom
​​

4 gedachten over “Praktijk

 1. Goedendag Kitty,
  via een bestelling die ik op bol.com geplaatst heb, en waarbij u een kortingscode gaf, ben ik op uw site terecht gekomen. Ik ben erg geïnspireerd geraakt en wil graag veel armbandjes bestellen via uw site. Daarbij wil ik de code ‘parel’ gebruiken die geldig zou zijn voor de maand juni.. Alleen herkent het systeem deze niet via waardebon activeren.
  Blijven de armbandjes bewaard in het winkelmandje of leegt deze uit zichzelf?

  Ik zie uw reactie graag tegemoet!
  Hartelijke groeten van Fanne Sophie doeven

  1. Goedendag, ik heb zojuist de kortingscode geactiveerd, u kunt nu de bestelling plaatsen met de kortingscode ” Parel”

   Bedankt voor uw bericht.
   Vriendelijke groet, Kitty

 2. beste lezer. vandaag heb ik mijn pakket ontvangen en ben erbij mee. ik wilde het gelijk met het bestellen betalen, maar ik deed iets niet goed en daarna kon ik het bestelnr niet meer vinden. ook het rekening nr zie ik niet meer. zou u die gegevens naar mij toe kunnen mailen? Dan ben ik blij en wordt u het ook misschien. Het gaat om een bedrag van € 44,68.
  vriendelijke groet Lida

  1. Goedenavond Lida, Bedankt voor uw mail en fijn dat u hier melding van maakt. Ik heb per ongeluk de bestelling geaccepteerd en verzonden terwijl deze nog in de wacht stond. Zou u zo vriendelijk willen zijn het bedrag 44,68 Euro over te maken naar Vandaar Edelstenen te Barendrecht, banknummer NL48INGB0006634344

   Alvast bedankt en nogmaals bedankt voor uw melding. Fijne avond. Groeten, Kitty Boom, Vandaar Edelstenen. 0652547454

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *