Consulten

Privé consult

Tijdens een privé consult zal ik uw eigen energie lezen (psychometrie).
Dingen waar u in uw  leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt.
Ik zal u handreikingen geven om verder stappen te kunnen zetten.

Een consult kost € 50,00 per uur

Coaching consult

Als je niet lekker in je vel zit of is je zelfvertrouwen laag, kan je je slaap niet goed vatten en blijf je piekeren? Misschien sta je op een kruispunt in je leven en weet je even niet meer welke kant je op moet?
Dan kan een Coaching consult uitkomst bieden. In een Coaching consult maak ik gebruik van verschillende vormen, zoals een reading, healing, meditatie- /visualisatie oefeningen, creatieve coaching, massage.
Met de verschillende methodes waar ik mee werk kan ik je handvatten geven en kunnen dingen met andere inzichten bekeken worden om zo vol zelfvertrouwen verder op pad te gaan.
Er is tijd voor nodig om tot werkelijke veranderingen te komen, bijsturing is daarom aan te raden. Het is een proces dat plaats moet vinden in jou, je denken en je voelen.

Wil je inzicht over één issue, dan kan een privé consult je ook inzichten geven.

Een coaching consult kost € 50,00 per uur

Healing

Tijdens de Healing als je ontspannen op een stoel zit of op een behandeltafel ligt stem ik me af op de energie van de spirituele wereld, die vervolgens energie sturen naar waar nodig is. De Healing is een behandeling die je zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij je genezing.

Hiermee wordt het zelfhelende mechanisme van de persoon aangemoedigd om het natuurlijke proces ‘van beter voelen’ op gang te helpen. Dit kan gelijktijdig of afzonderlijk plaatsvinden op het mentale, fysieke, emotionele of spirituele niveau.

Healing is een natuurlijk proces dat door iedereen ondergaan kan worden. U hoeft er niet in te geloven om er profijt van te hebben of om het te mogen ontvangen. Een Healing vervangt geen medicatie of hulp van de reguliere geneeskunde. U kunt het zien als extra ondersteuning in samenwerking met eventuele medicatie en/of behandeling. Voor het ontvangen van healing hoeft u overigens niet ziek te zijn. Het kan ook een rustpunt zijn in uw hectische leven.

Als je oververmoeid bent of stress ervaart, je hebt fysieke of emotionele klachten of zit niet lekker in je vel.

Een consult kost € 50,00 per uur
Na de behandeling is er gelegenheid om even na te praten en onze ervaringen uit te wisselen

Edelstenenlegging voor meer energie en ruimte in lichaam en geest

Wil je graag een edelstenen behandeling ervaren? Ik stem me af op uw energie en maak contact met mijn spirituele helpers en ga intuïtief te werk.

Ik maak gebruik van edelstenen die op uw lichaam of in de ruimte worden geplaatst waar nodig is. Ik maak gebruik van klankschalen om blokkade’s los te maken, zodat de energie weer gaat stromen.

Het gaat verder dan het opleggen van edelstenen. Het bewust woorden van  hoe en waar de blokkades zijn ontstaan is fijn om er in het vervolg beter mee om te kunnen gaan zodat er geen blokkade meer ontstaat zodat de energie weer kan stromen en zo je zelf genezend vermogen zijn werk te laten doen.

De edelstenentherapie is een fijne ervaring als je oververmoeid bent of stress ervaart.
Als je fysieke of emotionele klachten hebt of je zit niet lekker in je vel en kan je wat aandacht en liefde gebruiken.

Kosten voor een consult zijn € 50,00 per uur

Edelstenen reading​

Een edelstenen reading is een mooie ervaring van de werking van edelstenen.
In deze reading vertel ik je op basis van de door jou gekozen edelstenen die voor je klaar liggen in mijn praktijk en gaan we kijken wat deze te vertellen hebben.

Alles is energie,  jij als mens evenals de stenen die je hebt uitgekozen .  
​Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en gaan we kijken welke stappen je kunt nemen om te groeien.

Laat je verrassen en de stenen wijzen je de weg.

Kosten voor een consult zijn € 50,00 per uur

Klankschalen massage

€50,00 per uur