Energetische huisreiniging

Het verdient enige aandacht dat niet alleen de persoon zelf behandeld kan worden, maar ook de (woon-)omgeving.
Men dient zich er van bewust te zijn dat ook de woonruimte verontreinigd kan raken door allerlei energieën en derhalve niet in harmonie kan zijn.
Deze energieën hebben vaak negatieve effecten op de gezondheid of welbevinden van de bewoners.
Het moge duidelijk zijn dat een beter resultaat wordt bereikt bij het werken aan je eigen gezondheid als ook je woonruimte ‘schoon’ is omdat je als persoon niet losgemaakt kan worden van je omgeving. Er vindt een continue wisselwerking plaats.                                                                                                                                                                
Soms is het heel duidelijk dat je huis energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen.
De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Ze zouden dus bij wijze van spreken toegeschreven kunnen worden aan het
leven als je je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel.

De verschijnselen die kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis zijn bijvoorbeeld:
Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.
Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeid gevoel.
Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen.
Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.
Koude windvlagen voelen of het huis, ondanks de verwarming, niet warm krijgen.
Herhaaldelijk tegen verschillende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsklachten aan lopen.

Als het gaat om een bedrijfspand: De sfeer onder de medewerkers is slecht, de productiviteit is laag of het ziekteverzuim is opvallend hoog.

Dit is slechts een kleine greep. Het is onmogelijk om een uitputtende lijst te geven, en bovendien ervaart iedereen het op zijn eigen manier.
Wat belangrijk is om in het achterhoofd te houden is dat zodra het vermoeden opspeelt dat er iets niet klopt, de alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis

De ervaring leert dat men vaak als eerste denkt aan negatieve entiteiten als men gevraagd wordt naar de oorzaak van een energetisch verontreinigd huis. Dit is gedeeltelijk waar.
Echter vindt de grootste of meeste verontreiniging vaak plaats door de bewoners zèlf (of ex-bewoners in het geval men een nieuw huis betrekt).
Negatieve emoties of emotionele toestanden zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie etc., van een persoon blijven vaak lang in een ruimte ‘hangen’. Dit is afhankelijk van hoe lang, sterk of vaak het voorkomt.

Het advies is om eigenlijk elk jaar een ‘grote schoonmaak’ van het huis te laten doen, te vergelijken met de APK keuring  van uw auto, en helemaal als men is verhuisd of is of gaat verhuizen naar een woning die al bewoond is geweest!

Werkwijze energetisch reinigen van uw huis of werkplek

Ik begin met informatie inwinnen over o.a. de hulpvraag, de ervaringen, toedracht, achtergronden, etc. en geef een reading met mijn bevindingen met betrekking tot de bewoners.
Hierna loop ik alle ruimtes door en laten alle indrukken op me afkomen en reinig ik uw gehele huis met salie van boven tot de beneden verdieping en door middel van energieoverdracht via eigen lichaam of intentie, gedachtekracht.
Ten slotte bespreek en evalueer ik samen met u mijn bevindingen.Afhankelijk van wat ik allemaal tegenkom ben ik ongeveer 1 tot 1½ uur bezig met het hele proces.Soms is het nodig om een vervolg afspraak te maken.
Ook reiniging op afstand behoort tot de mogelijkheid.